Over Dorothé

Dorothé … aktief … creatief … vakvrouw met naald en draad … modemaker … naai instructeur … Atelier DJ … recycle deskundige … altijd vol plannen, tips en ideetjes om het thuis en in de wereld mooier en groener te maken … hardloper … regeltante … ontdekker … betrokken bij mensen … verderdenker … bewust vrijwilliger … blogger … 57 jaar… getrouwd met Arjen … moeder van drie grote zonen …

Wil je meer weten mijn naaihistorie lezen dan moet je hier klikken .

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Wil je automatisch een bericht krijgen als er een nieuwe blog verschijnt? Klik dan op het grijze balkje follow. Als je geen berichten meer wilt ontvangen dan klik je gewoon op unfollow. Je kunt ook een via mail een bericht krijgen dat er een nieuwe blog is geplaatst of op de Facebook-knop klikken, mijn blog ‘liken’ en dan staat ‘volgen’ automatisch aan. Als je er genoeg van hebt dan vink je ‘volgen’ uit.

NB:

Zoals je misschien wel weet, heeft Facebook zijn algoritme gewijzigd. Dat betekent dat persoonlijke berichten van je vrienden voorrang krijgen en berichten van o.a. media (dus dingen met een link erin) steeds minder zichtbaar worden. Ik zou het natuurlijk jammer vinden als je mijn blogmeldingen etc. niet meer zou zien op Facebook en ik hoop jij ook.

MAAR….. eigenlijk is het vrij simpel om dit te manipuleren. Ik leg het je uit in een aantal makkelijke stappen. Je kunt dit ook voor andere pagina’s gebruiken natuurlijk:

  • Eerst ga je dus naar de betreffende Facebookpagina die je wil volgen en die moet je dan ‘liken, als je dat nog niet had gedaan.
  • Dan ga je naar ‘Volgend’ en ‘Meldingen ontvangen’
  • Naast het like-duimpje van de pagina zie je ‘Volgend’ staan, indrukken maar, om mijn blog te volgen! Kies meteen daarna voor ‘Meldingen ontvangen’.
  • Selecteer nu ‘Als eerste weergeven’ En dan krijg je altijd die berichten als eerste in je tijdlijn te zien.

Als je het zat bent om een pagina te volgen dan kun je dit ook makkelijk weer ongedaan maken door ‘volgend’ uit te zetten. Je kunt ook alleen de evenementen van een pagina uitzetten.

Je kunt ook tijdelijk de berichtenontvangst van een pagina onderbreken voor 30 dagen. Daarvoor klik je bovenaan het bericht naast de naam op de 3 puntjes en en dan klik je op het klokje van ‘snoozen’. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn op vakantie of juist in een drukke periode.

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s